top of page
vloeren en faiences

Ervaren vakman voor vloeren en faiences

Naast de ruwbouw van uw renovatie en de uitwerking van uw nieuwbouwproject, ontfermt Verbim zich over de vloeren van uw nieuwe woning of handelspand.

Voor al uw tegelwerken kunnen wij terecht bij onze trouwe partner en huisleverancier De Paepe.
Heeft u een ander merk in gedachten? Maak u geen zorgen; wij voldoen aan uw wensen. 

Advies op maat

Tijdens uw renovatie- of nieuwbouwproject moet u vaak moeilijke beslissingen nemen. Denk maar aan het kiezen van een vloer die u aanspreekt en tegelijkertijd bij de stijl van uw woning past.

Dankzij de jarenlange ervaring in ons familiebedrijf kunt u bij ons terecht voor deskundig advies. Onze specialisten helpen u een weloverwogen keuze te maken op basis van de look van uw woning.

Bij het kiezen van een vloer die bij uw wensen past, wordt dan ook steeds rekening gehouden met het onderhoudsgemak en uw budget.

Een vlekkeloze vloer leggen

Laat u een vloer leggen door onze specialisten, dan kunt u rekenen op een vlekkeloze plaatsing van uw tegels. Ons team heeft oog voor detail en streeft ernaar een nauwkeurig afgewerkt resultaat van hoge kwaliteit te leveren. 

vloeren en faiences

Vloeren en faiences

Naast onze expertise bieden wij een breed assortiment aan tegels. Of u nu tegels in natuursteen wenst of liever een keramische vloer ziet, wij leggen een perfect afgewerkte vloer in een materiaal dat u tevreden stelt.

Voor een bijzonder effect in uw badkamer, keuken, douche of andere sanitaire ruimte leggen wij ook faiences. Faience-tegels zijn erg populair in iedere moderne woning.

DROOMT U VAN EEN PERFECT AFGEWERKTE VLOER? DAN KUNT U VERTROUWEN OP DE JARENLANGE ERVARING VAN VERBIM. CONTACT ONS VOOR MEER INFORMATIE! 

bottom of page